Find os – Odense Rygklinik

Odense Rygklinik ApS
Torvegade 1, 3.
5000 Odense C.
Tlf: 40 82 64 92

Der er ret gode parkeringsforhold i nærheden af klinikken. Med Odense rundt App’en på enten smartphone, tablet eller computer finder du let rundt om ombygningerne i midtbyen. Herved finder du let en parkeringsplads, og vej hen til klinikken. Du kan også finde vej til Odense Rygklink på cykel og gå ben med App’en.

https://apps.odense.dk/

Kommer du fra den sydlige del af Odense:

Zoomer du ind på kortet finder du grønne og blå P-tegn. Den nærmeste parkering er Albanigade 16, hvor der er 2-3 timers gratis parkering ca. 200-300 pladser op mod Odense Byret. Der er betalingsparkering ved Kronprinsensgade overfor Albanigade 16. Herfra er der ca. 250 meter at gå.

Du finder vej til parkeringspladsen på Albanigade 16:

Kommer du fra den nordlige del af Odense:

Her er ny betalings parkeringsanlæg ved Odeon tættest på. Der er 500 betalingsparkeringspladser, hvorefter der er ca. 400 meter at gå igennem H.C. Andersens kvarter til klinikken.

Dårligt gående:

Her kan du køre via Nedergade, Paaskestræde og ned til Adelgade, samt ind i baggården til Torvegade 1. Her finder du en slidske til, samt indgang og elevator få meters gang fra indgang.
Det kræver, at du bliver kørt af pårørende eller med sygetransport. Du kan ikke regne med parkeringspladser i Adelgade og vejene op til.