Fysioterapeut, MSA Eva Hauge

Fysioterapeut, DipMDT (McKenzie)

Master i Sundhedsantropologi (MSA)

Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi

Eva Hauge

Eva har mange års erfaring som fysioterapeut fra ex. Rygcenter Ringe, og har siden 1992 specialiseret sig indenfor undersøgelse, diagnostik og behandling af personer med ryg- og nakkesmerter.

Med en lang efteruddannelse indenfor manuel terapi har Eva særligt haft fokus på ”McKenzie uddannelsen (MDT)”, og gennemførte i 2000 Diplomuddannelsen i MDT i USA.

Yderligere har Eva efteruddannelse indenfor muskuloskeletal fysioterapi, Mulligan-konceptet, coaching, kognitiv terapi og hun opdaterer løbende sin viden bl.a. gennem deltagelse på internationale og nationale konferencer.

Ud over erfaring og interesse for patienter med generelle smerter i bevægeapparatet har Eva også gennem en del år haft en særlig interesse for patienter med kroniske smerter.

Eva har ud over erfaring som praktiserende fysioterapeut, af flere gange erfaring fra Rygcenter Ringe – nu Rygcenter Middelfart og Slagelse Reumatologiske afdeling.

Eva har altid et stort fokus på mødet med sine patienter, en grundig udredning, at patientens ønsker bliver hørt og at der i samråd lægges en god behandlingsplan.

Uddannelser: Fysioterapeut, Esbjerg 1985

Diplomuddannelse i MDT (McKenzie), USA i 2000

Master i Sundhedsantropologi, KU 2012

Godkendt Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi 2013

Arbejdserfaring: Odense Universitetshospital,

Rygcenter Fyn (Ringe)

Rygklinik Slagelse Sygehus

Praksis i Odense, Tommerup og Årslev

Modicklinikken, Odense

Undervisning på SDU og oplæg på faglige temadage

Odense Rygkliniks faglige værdier

På Odense Rygklinik ligges vægt på at give en meget grundig førstegangsundersøgelse, og derudfra ligger vi behandlingsplanen. Dette indebærer at give kompetent manuel-, McKenzie behandling og rygtræning. Derudover fokus på, at du som patient grundigt lærer øvelser og træning, som gør, at du gradvist kan overtage behandling af dig selv.

Er rygproblemet af længerevarende karakter, eller decideret kroniske rygsmerter, hjælper vi dig bedst muligt med at lindre symptomerne. Desuden igennem en rehabiliteringsmæssig tilgang, at opnå det bedst mulige funktionsniveau, og finde en ny balance i dit liv, hvis vi ikke kan gøre dig smertefri.

Klinikken indgår kompetent i dialog med praktiserende læge,  sygehusreumatologer, kommune, Rygcenter Middelfart, samt jobcenter og arbejdsgiver, hvis du ønsker det. Kan vi, mod forventning, ikke hjælpe dig, så hjælper vi dig videre til rette udredning og behandling i sundhedsvæsenet

På Odense Rygklinik skriver vi altid en epikrise til din praktiserende læge, for at sikre det bedst mulige sundhedsfaglige forløb.

Vi kommunikerer dog aldrig med 3. part, hverken telefonisk eller i skrift, med mindre du har givet tilladelse hertil.

Odense Rygklinik ser frem til at hjælpe dig med dit rygproblem!

Du finder vores behandlingstakster her.