Ryg klinik info

Konsultation

Odense Rygklinik er en specialiseret fysioterapi klinik, som udelukkende behandler ryg og nakke problemer, samt relaterede iskias- og  nervesmerter.

For at få en tid skal du ringe tlf: 40826492 til klinikken, hvor vi vil booke en tid til dig. Du kan også booke on-line via vores Online Booking system.

Til første konsultation skal du medbringe en evt. henvisning fra lægen, evt. operationsbeskrivelse og andre lægelige relevante papirer. Du bedes altid medbringe dit sygesikringsbevis og første gang anvende det ved oprettelse af din journal.

Vi har lagner, så det behøver du ikke medbringe. Skal du til træningsinstruktion, beder vi dig om at have træningstøj og indesko på, og medbringe et lille håndklæde.

Rygklinik

Klinikken er beliggende i Odense Midtby bagved Odense Rådhus. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af klinikken, ligesom man kan blive kørt af pårørende eller med sygetransport helt til bagdøren. Der er så få meter til elevatoren. Man kører via Nedergade, Påskestræde til Adelgade, og ind i baggården ved Torvegade 1.

Pga. ombygningen af Thomas B. Thrigesgade er det nemmest at finde rundt med App’en “Odense Rundt” (se “Find os”) eller hjemmesiden https://apps.odense.dk/ (anvender du mobil/iPad – klik på “fortsæt til mobilvenlig hjemmeside”).

Klinikken har behagelige behandlingsrum med topmoderne udstyr. Der er en lille træningssal til at blive instrueret i øvelser, ligesom vi har små ryghold i træningssal med plads til 4-6 deltagere i samarbejde med AOF Odense. https://aftenskole.aof.dk/underviser/4241648

Klinikken har både elevator og trappe til 3. Sal. Er du dårligt gående har vi også et indrettet handicaptoilet på 3. sal, omend man selv, eller med hjælper, skal kunne forflytte sig til og fra briks, samt toilet.

Betaling

Du skal som udgangspunkt selv betale for behandlingen. Vi tager mod MobilePay, kontooverførsel og betaling via girokort. Vi tager ikke mod kontanter – klinikken er kontantløs.

Uanset om du har en henvisning fra lægen eller ej yder “Sygeforsikringen Danmark” tilskud til alle behandlinger og til træning.

Har du en sundhedsforsiking som dækker din behandlingen, og som er Skandia Lifeline, eller Dansk Sundhedsforsikring, kan vi efter aftale sende regningen direkte hertil. Det kræver vi modtager en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din behandling eller skade, og du bedes medbringe denne skrivelse ved 1. konsultation.

Alle øvrige sundhedsforsikringer og forsikringsselskaber, skal du selv foretage udlæg af behandlingen, dvs. du skal betale her hos Odense Rygklinik, og så indhente den del af refusionen du er berettiget til selv.

Ved for sent afbud efter 9:00 på behandlingsdagen, eller udeblivelse opkræves et gebyr på 195 kroner.

Logo Odense Rygklinik