Praktisk information

Praktisk information

Odense Rygklinik er en specialiseret fysioterapi klinik, og vi fokuserer udelukkende på at behandle ryg-, bækken og nakke problemer, samt relaterede iskias- og nervesmerter. Har du ex. skulder skulder eller knæproblemer, som ikke er relateret til din ryg, kan du få kompetent behandling hos vores kollegaer ude i byen som har specialiseret sig heri.

De tilknyttede fysioterapeuter på Odense Rygklinik er blandt landets mest kompetente ryg behandlere, og har mere end 10 års erfaring med ryg patienter. Fysioterapeuterne er grundigt manuelt efteruddannede, og har en relevant videreuddannelse på Mastersniveau, ud over grunduddannelsen som fysioterapeut. For tiden vil du møde enten Morten Topholm eller Eva Hauge, men vi udvider hele tiden personalestaben med nye kompetente medarbejdere

For at få en tid skal du ringe tlf: 40 82 64 92 til klinikken, hvor vi vil booke en tid til dig. Du kan også booke on-line via vores Online Booking system.

Til første konsultation skal du medbringe en evt. henvisning fra lægen, evt. operationsbeskrivelse og andre lægelige relevante papirer. Du bedes altid medbringe dit sygesikringsbevis og første gang anvende det ved oprettelse af din journal. Du kan også bede din praktiserende læge vedhæfte oplysningerne i en henvisning, så vi har alle de relevante sundhedsfaglige oplysninger til dit behandlingsforløb.

Vi har lagner, så det behøver du ikke medbringe. Skal du til træningsinstruktion, beder vi dig om at have træningstøj og indesko på, og medbringe et lille håndklæde.

Klinikkens beliggenhed

Klinikken er beliggende i Odense Midtby bagved Odense Rådhus. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af klinikken, ligesom man kan blive kørt af pårørende eller med sygetransport helt til bagdøren. Der er så få meter til elevatoren. Man kører via Nedergade, Påskestræde til Adelgade, og ind i baggården ved Torvegade 1.

Pga. ombygningen af Thomas B. Thrigesgade er det nemmest at finde rundt med App’en “Odense Rundt” (se “Find os”) eller hjemmesiden (anvender du mobil/iPad – klik på “fortsæt til mobilvenlig hjemmeside”).

Klinikken har behagelige behandlingsrum med topmoderne udstyr. Der er en lille træningssal til at blive instrueret i øvelser, ligesom vi har rygtræning på små ryghold i træningssal. Der er plads til 4-6 deltagere på rygholdene, som foregår i samarbejde med AOF Odense.

Klinikken har både elevator og trappe til 3. Sal. Er du dårligt gående har vi også et indrettet handicaptoilet på 3. sal. Er du handicappet eller bevægelsesudfordret på anden vis, skal du medbringe hjælper. Alternativt skal du kunne forflytte dig selv til og fra briks, samt toilet.

Betaling

Du skal som udgangspunkt selv betale for behandlingen. Vi tager mod MobilePay, kontooverførsel og betaling via girokort. Vi tager ikke mod kontanter – klinikken er kontantløs. Du finder vores behandlingstakster her.

Uanset om du har en henvisning fra lægen eller ej, yder “Sygeforsikringen Danmark” tilskud til alle behandlinger og til træning. Tilskuddet fra “Sygeforsikringen Danmark” gives på autorisationsniveauet for alle praktiserende fysioterapeuter. Det kræver klinikken er underlagt Patientsikkerhedsstyrelsen regler, og tilmeldt som klinik – det er Odense Rygklinik.

Har du en sundhedsforsiking som dækker din behandlingen, kan vi efter aftale sende regningen direkte hertil. Det kræver vi modtager en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din behandling eller skade, og du bedes medbringe denne skrivelse ved 1. konsultation.

Alle øvrige sundhedsforsikringer og forsikringsselskaber, som kun dækker delvist, skal du selv foretage udlæg af behandlingen. Det vil i praksis sige, at du skal betale her hos Odense Rygklinik, og så indhente den del af refusionen du er berettiget til selv.

Ved for sent afbud efter 9:00 på behandlingsdagen, eller udeblivelse opkræves et gebyr på 195 kroner.

Logo Odense Rygklinik