Rygtræning & Ryghold

Rygtræning

Odense Rygklinik er meget glade for, at vi har indgået samarbejde med AOF Odense vedr. afvikling af ryghold træning.

Dette betyder, at du fra begyndelsen af Januar 2018 og frem til juni kan deltage i holdtræning for dit rygproblem i Odense Rygkliniks lokaler. Holdene afvikles ved 4-6 deltagere, og varer ca. 50 minutter pr gang. Der er omklædningsmulighed, men desværre ikke bade faciliteter. Der vil være mulighed for optagelse på holdene frem til påske.

Du skal inden holdtræningsstart have accept at din læge, fysioterapeut eller kiropraktor for deltagelse på ryghold. Har du ikke en sådan, så vurderer vi dig gerne inden træningsopstart via. en times undersøgelse, om du kan deltage på holdet eller ej. En sådan undersøgelse foretages ud over holdtræningen, og udbydes til en specialpris af Odense Rygklinik for holdtræningsdeltagere på 395 kr.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her:

https://aftenskole.aof.dk/underviser/4241648

Vi har følgende hold i vinter/forår/sommer 2018 – tilmelding foregår via AOF i nedenstående links:

Vi har derudover et træningsrum med træningsremedier, hvor man  kan træne med ydelsen opfølgende træningsterapi under fysioterapi supervision. Der er således rig mulighed for at få superviseret individuel træning. Fokus for den individuelle superviserede træning er, at finde et tilpasset belastningsniveau og en række træningsøvelser, som du som patient kan tage med dig hjem i dit lokale fitnesscenter eller forening, hvor du vælger at træne.