Rygtræning & Ryghold

Rygtræning & Ryghold

Odense Rygklinik er meget glade for, at vi har indgået samarbejde med AOF Odense vedr. afvikling af rygtræning på hold.

Dette betyder, at du fra begyndelsen af Januar 2018 og frem til juni kan deltage i holdtræning for dit rygproblem i Odense Rygkliniks lokaler. Der vil være mulighed for optagelse på holdene frem til påske. Holdene afvikles med max. 6 deltagere, og varer ca. 50 minutter pr. gang. Der er omklædningsmulighed, men desværre ikke bade faciliteter.

Du skal inden holdtræningsstart have accept at din læge, fysioterapeut eller kiropraktor for deltagelse på ryghold. Har du ikke en sådan, så vurderer vi dig gerne inden træningsopstart via. en times undersøgelse, om du kan deltage på holdet eller ej. En sådan undersøgelse foretages ud over holdtræningen, og udbydes til en specialpris af Odense Rygklinik for holdtræningsdeltagere på 395 kr.

På rygholdet vil du modtage undervisning af erfarne fysioterapeuter. For øjeblikket er det Morten Topholm, som står for holdene.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her.

Vi har følgende hold i vinter/forår/sommer 2018 – tilmelding foregår via AOF i nedenstående links:

Individuel Rygtræning

Vi har derudover et træningsrum med træningsremedier, hvor man  kan træne hvor du kan træne under fysioterapeutisk supervision. Der er således rig mulighed for at få superviseret individuel træning. Fokus for den individuelle superviserede træning er, at finde et tilpasset belastningsniveau og en række træningsøvelser, som du som patient kan tage et træningsprogram med dig hjem i dit lokale fitnesscenter eller forening, hvor du vælger at træne. Vi hjælper dig med vores grundige undersøgelse, behandling og træning, hvor formålet er at gøre dig så selvhjulpen som mulig, og derved undgå tilbagefald.

Du finder vores øvrige behandlingstakster her.