Behandlingstakster

Behandlingstakster Odense Rygklinik

Type konsultation: Patientbetaling: “Danmark” tilskud:
Første konsultation 60 min. 595 kr. 133 kr.
Opfølgende behandling 30 min. 295 kr. 88 kr.
Udvidet første konsulation 90 min 895 kr. 133 kr.
Udvidet opfølgende behandling 45 min. 445 kr.  88 kr.
Første konsultation – tilbagefald <6 mdr. 445 kr. 133 kr.  
Udeblivelse & for sent afbud  195 kr. 0 kr.

Odense Rygklinik – behandlingstakster

Odense Rygklinik arbejder som privat specialiseret rygklinik uden ydernummer. Du kan modtage behandling med eller uden lægehenvisning, det ændrer ikke prisen.

Du skal som udgangspunkt selv betale for behandlingen. Vi tager mod MobilePay, kontooverførsel og betaling via girokort og netbank overførsel. Vi tager ikke mod kontanter – klinikken er kontantløs. Uanset om du har en henvisning fra lægen eller ej yder “Sygeforsikringen Danmark” tilskud til alle behandlinger og til træning, hvis du er medlem her, da vi er autoriserede fysioterapeuter.

Har du en sundhedsforsiking som dækker din behandlingen, og som er Skandia, kan vi efter aftale sende regningen direkte hertil. Det kræver vi modtager en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din behandling eller skade, og du bedes medbringe denne skrivelse ved 1. konsultation.

Alle øvrige sundheds- og ulykkesforsikringer skal du selv ligge ud for behandlingen, dvs. du skal betale her hos Odense Rygklinik, og så indhente din andel af refusion hos din sundheds- eller ulykkesforsikring.

Første konsultation

Der bookes til en første konsultation altid 60 minutter. Her får du en grundig undersøgelse af dit nakke, ryg- eller bækkenproblemstilling, behandling samt øvelser, information om din behandlingsplan og svar på dine spørgsmål. Prisen er inklusiv udarbejdelse af evt. epikrise til din læge undervejs eller i slutningen af behandlingsforløbet. – 595 kr.

Opfølgende behandling

Behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram, konsultation er på 30 minutter. Langt de fleste forløb klarer sig fint hermed – 295 kr.

Udvidet første konsulation inkl. status/epikrise

Der bookes 90 minutter til denne konsulation. Her gennemgåes en grundig undersøgelse af dit nakke/skulder, øvrige ryg eller lænde/bækken problem. Undersøgelsen følges op med behandlingsforslag. Er for dig, som har et langvarigt rygproblem, har været til flere behandlere og ønsker en afklaring om der kan gøres noget og evt. hvad. Der ligges op til en status/epikrise til din praktiserende læge, såfremt det vurderes du skal til yderligere udredning, eller blot som en vurdering. Kan også udformes til socialrådgiver eller lignende i forbindelse med jobafklaringsforløb – 895 kr.

Udvidet opfølgende behandling/tilbagefald indenfor 6 måneder

Konsultation 45 minutter. Behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram. Ved den komplekse og tidskrævende rygproblemstilling, aftales med fysioterapeuten.

Anvendes også hvis du er patient, og får tilbagefald indenfor 6 måneder efter afsluttet behandling her på klinikken – 445 kr.

Holdtræning

Foregår i samarbejde med AOF Odense, hvor Odense Rygklinik stiller Fysioterapeut Morten Topholm til disposition for rygholdtræningen.

Træning i sal ca. 50 minutter, med fokus på at afprøve og forbedre funktionsevne, bedre styrke, udholdenhed og smidighed efter rygproblem. Holdene opstarter i midten af August 2018. Der er mulighed for at blive optaget frem til November 2018 – man betaler kun for de holdtræningsgange som er tilbage. Du skal tilmelde dig direkte til AOF for deltagelse på holdet.