Find os – Hafniahus, Torvegade 1, 3. sal, Odense C.

Parkering ved Odense Rygklinik – Hafniahus

Der er gode parkeringsforhold i nærheden af klinikken. Med Odense rundt App’en på enten smartphone, tablet eller computer finder du let rundt om ombygningerne i midtbyen. Herved finder du let en parkeringsplads, og vej hen til klinikken, som ligger i Hafniahus i Torvegade 1.

Kommer du fra den nordlige, vestlige eller østlige del af Odense:

Her er ny betalings parkeringsanlæg ved Odeon, eller lige i nærområdet her, tættest på. Der er 500 parkeringspladser, hvorefter der er ca. 400 meter at gå igennem H.C. Andersens kvarter til Odense Rygklinik. Her finder du næsten altid en parkeringsplads.

Kommer du fra den sydlige del af Odense:

Bedst er at parkere i området ved Klosterbakken, Magasin eller ved Skt. Annæ plads’ parkering, og så gå til klinikken. Husk at gå Syd om ombygningen ved T.B. Thrigesgade!

Gående/cyklende til klinikken

Du kan finde vej til Odense Rygklink, Hafniahus, Torvegade 1 i Odense C. på cykel og gå ben med Odense Rundt App’en. Kommer du fra den sydlige del, så bemærk at du skal gå op langs Albani kirke (den katolske kirke), og når du har passeret denne ligger Hafniahus lige herefter. Indgangen er hen mod Overgade.

Dårligt gående:

Her kan du køre via Nedergade, Paaskestræde og ned til Adelgade, samt ind i baggården til Hafniahus, Torvegade 1. Her finder du en slidske til, samt indgang og elevator få meters gang fra indgang.
Det kræver, at du bliver kørt af pårørende eller med sygetransport. Du kan ikke regne med parkeringspladser i Adelgade og vejene op til.

Du kan også blive transporteret helt til indgangen med taxa, eller flextrafik. De må gerne holde i gården ved af, og pålæsning af patienter, og du har herfra få meter at gå.

Kommer du i kørestol bedes du hjemmefra skifte til en transportkørestol, da vores elevatorer ikke rummer en bredere kørestol. Ring ved tvivlsspørgsmål.

Du finder vores behandlingstakster og vilkår her.