Gratis Screening

Hos Odense Rygklinik kan du booke en gratis screening, som er 100% uforpligtende. Til en gratis screening forsøger vi at kortlægge årsagen til lige netop din problematik, og kommer med et bud på, hvordan et behandlingsforløb vil se ud, så du kan nå dine mål. Uanset om det er at blive smertefri, genvinde din bevægelighed at vende tilbage til din sport. 

Dette får du ved en gratis screening:

Hvad er en gratis screening?

En gratis screening er en kort konsultation, sammen med en osteopat eller fysioterapeut. Ved den gratis screening vil vi forsøger at få et indblik i hvem du er som person, hvad din sygehistorik er, hvad det er for nogle smerte eller symptomer du kommer med til os, og om det er noget vi kan hjælpe dig med.

Vi vil altid forsøge at komme med vores vurdering af, hvad der er årsagen til din problematik, og hvordan vi samme bringer dig hele vejen i mål. Hvis vi mod forventning vurdere at osteopati eller fysioterapi ikke er den rette behandlingsform for dig, vil vi altid være behjælpelige med at henvise til relevant speciale.

Hvordan foregår en screening?

Det første der vil ske når du kommer til en gratis screening er, at vi vil spørge ind til din sygehistorie. Dette gør vi for at spore os mere ind på hvor og hvad din problematik kan skyldes. Dernæste vil vi foretage en række simple undersøgelse af dig. Det kan både være lokalt, hvor du har din problematik eller smerter, men det kan også være en generel undersøgelse af hele din krop. Alt dette skal hjælpe os med at vurdere årsagen til din problematik eller smerter.

Til sidst vil vi fremlægge en plan for, hvordan vi kan hjælpe dig, samt hvad dit forløb vil indeholde og hvordan det vil se ud. Vi vil også fortælle dig hvad du selv kan gøre, for at lindre/afhjælpe din problematik og om vi vurdere der skal ændres noget i dine vaner, arbejdsstillinger eller om du måske vil have gavn af hjemmeøvelser.  

Er du klar til at tage det næste skridt?

Så står vi klar til at hjælpe dig, mod en hverdag med færre smerter, mere bevægelighed og større livsglæde. 

Book en tid til din gratis screening lige her:

Vil du gerne læse mere om hvilke problematikker vi kan hjælpe med? så kan du klikke ind på vores blog her eller læse mere om hvad osteopati er her.

Hvis du gerne vil i kontakt med os, kan du både ringe, eller skrive til os på mail, vi svare hurtigt tilbage! Kontakt os på knappen nedenfor her: