Vigtigt vedr. åbningstider i juli

Klinikken holder helt lukket i ugerne 28 og 29. Jonas er tilbage på klinikken i uge 30, og Lasse er tilbage på klinikken i uge 31. 

Det er muligt at booke tid efter ferien via online bookingen her på siden.

E-mails besvares også i ferien, forvent dog 1-2 dages svar tid.

Vi ønsker jer en rigtig god sommer :-)

Fysioterapi

Fysioterapeut er en beskyttet titel hos styrelsen for patientsikkerhed, og kun personer som har en autorisation må kalde sig fysioterapeut. Hos os møder du kun dedikerede fysioterapeuter med massere af efteruddannelse og specialisering.

Hos Odense Rygklinik møder du både både osteopater og fysioterapeuter. Fysioterapeuter er uddannet til kunne undersøge, stille diagnoser og behandle mange forskellige lidelser i kroppen.

Hos os er vores fysioterapeuter specialiseret, og dermed behandler vi både patienter manuelt på briksen, men er også uddannet til at kunne instruere og vejlede omkring hjemmeøvelser, rehabilitering og genoptræning efter skader eller operationer. Vi mener at det vigtigt at kunne begge dele, for at kunne tilbyde det bedste behandlingsforløb til dig som klient.

Som osteopater og fysioterapeuter, er vi både eksperter i manuel behandling og genoptræning. Vi kan altså både behandle dig manuelt med højt fagligt niveau, men kan også vejlede omkring genoptræning og øvelser så du får det meste ud af dit behandlingsforløb.

Du kan klikke her for at priser for fysioterapi. Du bestille tid til første konsultationen via vores online booking, eller ved at kontakte klinikken.