Obs! Ny adresse fra d. 23.10.2023!

Klinikken er flytter ind sammen med "Multiatleten" på Faaborgvej 12B, 5250 Odense SV. Det betyder bl.a. at det nu er langt nemmere for dig som er i bil, da der vil være gratis parkering lige ved klinikken. Vi ser meget frem til det nye samarbejde med Multiatleten, og til at vise de nye lokaler frem. mvh. Lasse, indehaver af Odense Rygklinik

Fysioterapi

Fysioterapeut er en beskyttet titel hos styrelsen for patientsikkerhed, og kun personer som har en autorisation må kalde sig fysioterapeut.

Ud over at være uddannede osteopat, er Lasse også uddannet fysioterapeut Fysioterapeuter er uddannet til kunne undersøge, stille diagnoser og behandle mange forskellige lidelser i kroppen.

En fysioterapeut kan både behandler patienter manuelt på briksen, men er også uddannet til at kunne instruere og vejlede omkring hjemmeøvelser, rehabilitering og genoptræning efter skader eller operationer.

Som osteopat og fysioterapeut, er jeg både eksperter i manuel behandling og genoptræning. Jeg kan altså både behandle dig manuelt med højt fagligt niveau, men kan også vejlede omkring genoptræning og øvelser så du får det meste ud af dit behandlingsforløb.

Du kan klikke her for at priser for fysioterapi. Du bestille tid til første konsultationen via vores online booking, eller ved at kontakte klinikken.