Jonas Ersted Jørgensen

Autoriseret fysioterapeut
Kommende osteopat studerende

Jeg er dedikeret til at hjælpe mennesker med at opnå deres fulde potentiale for fysisk sundhed og velvære ved at behandle problematikker, der relaterer sig til kroppens muskler, led og sener. Som fysioterapeut hos Odense Rygklinik tilbyder jeg en bred vifte af specialiserede behandlinger og massage, skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov og mål.

Billede kommer snart

Jonas Ersted Jørgensen

Jonas er gift med sin kone Kristina, og sammen har de to søde piger samt en firbenet ven ved navn Vaffel. Født og opvokset på Sydfyn, bor Jonas nu med sin familie i et rækkehus i Odense. Han har altid været passioneret omkring sport og har især en forkærlighed for havkajak, løb, fitness og skate. For nylig har Jonas også kastet sig over disc golf, og han kan ofte findes på disc golf-banen i Bolbro.

Jonas er uddannet fysioterapeut her i Odense på UCL og har dertil et kursus i skulder i Sportsfysioterapi og Idrætsskader. Hans passion for at forbedre folks livskvalitet gennem

 

manuelle behandlingsteknikker har ledt ham til at uddanne sig yderligere, og derfor begynder han i 2024 at læse til osteopat ved The International Academy of Osteopathy. Dette vil give ham mulighed for at dykke dybere ned i manipulation af muskler, led og væv for at lindre smerte, forbedre bevægelighed og fremme heling, hvilket vil styrke hans evne til at hjælpe sine klienter endnu mere effektivt

Læs mere om osteopati her.

Som behandler hos Odense Rygklinik, leverer Jonas høj faglighed og passion for at tackle komplekse problemstillinger. Han er dedikeret til at holde sig opdateret med den nyeste forskning og litteratur for at kunne tilbyde den bedst mulige behandling til sine klienter. Jonas skræddersyr sine behandlinger for at imødekomme klienternes individuelle ønsker, livsstil og behov, samtidig med at han sikrer, at de er baseret på den seneste evidens. På den måde stræber han altid efter at finde den bedste løsning sammen med sine klienter. før.

Odense Rygkliniks faglige værdier

Hos Odense Rygklinik lægger vi vægt på at give en meget grundig førstegangsundersøgelse, det giver os nemlig nok tid til at nå både samtale, undersøgelse og behandling allerede første gang du er på klinikken!

Dette indebærer at du som patient oplever, at der er en helt klar plan for dit behandlingsforløb, allerede fra førstekonsultationen af. Et almindeligt forløb hos, mig vil altid indeholde manuel behandling, da dette er mit speciale samt vejledning og evt. hjemmeøvelser.

Derudover er der fokus på, at du som patient får nogle redskaber med hjem, så du selv kan gøre noget for at fremskynde en bedring af dine smerter eller gener.

Dette kan fx indebære instruktion i øvelser, snak om vaner og fritidsaktiviteter/sport, indretning af arbejdsplads mm. Er dine smerter eller gener af længerevarende karakter, eller decideret kroniske rygsmerter, hjælper vi dig bedst muligt med at lindre symptomerne.

Hvis vi mod forventning ikke kan hjælpe dig, eller vi vurdere at osteopati ikke er relevant på det givne tidspunkt og/eller er den rette behandlingsform for dig, hjælper vi altid med at henvise til rette speciale eller videre udredning gennem egen læge.

Vi sender gerne journal uddrag fra dit forløb til din egen læge eller anden sundhedsfaglig person, for at du kan få det bedste forløb videre i sundhedsvæsenet. Vi sender dog aldrig noget videre uden dit samtykke.

Klinikken indgår derfor i kompetent dialog med andre fysioterapeuter, osteopater, andre autoriserede behandlere, din praktiserende læge, sygehus, kommune, samt jobcenter og arbejdsgiver, hvis du ønsker dette.

Vi ser frem til at se dig på klinikken!