Kontakt

Kontakt en behandler direkte herunder

​Telefontider

Mandag til fredag: 07.30 – 15.00
Hvis ikke vi tager telefonen, er vi igang med at behandle, læg en besked og vi vender retur hurtigst muligt!

Sikker mail

Har du brug for at sende en sikker/krypteret mail?

Dette er nødvendigt hvis du ønsker at fremsende dokumenter som fx scanningsbilleder, forsikringspapirer eller journaler, hvor der fremgår personfølsomme oplysninger.

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Send sikker mail her!

​Altid ledig parkering lige ved klinikken!

Klinikken ligger sammen med “Multiatleten” på Faaborgvej 12, 5250 Odense sv. Indgangen til klinikken finder du via Lindevej. Klinikken har egen indgang, men det er også muligt at tilgå klinikken igennem “Multiatleten”

Der findes rigeligt med gratis parkering lige ved klinikken. Du finder parkeringen på bagsiden af bygningen, ved at køre via lindevej. Der findes enkelte ubegrænsede kundeparkeringer til klinikken/multiatleten, ellers findes der også rigeligt med offentlige gratis parkering ved siden af. Parkeringspladserne er i dagstimerne begrænset til 2 timer, så husk at stille p-skiven!

Offentlig transport:

Det er nemt at tage bussen til klinikken fra Odense Banegård. Det nærmeste stop er Faaborgvej/Dalumvej, som stopper lige ud foran klinikken. Der er flere afgange i timen fra banegården, med flere forskellige ruter, og turen tager ca 15 minutter.

Dårligt gående:

Hvis du af en eller anden grund er dårligt gående, er dette ikke til hindring for at komme til behandling hos mig. Der er meget kort afstand fra busstop og parkering, og klinikken ligger i gadeplan.