Klinikken skifter adresse d. 23.10.2023!

Klinikken flytter ind sammen med "Multiatleten" på Faaborgvej 12, 5250 Odense SV. Det betyder bl.a. at det bliver langt nemmere for dig som er i bil, da der vil være gratis parkering lige ved klinikken. Vi ser meget frem til det nye samarbejde med Multiatleten, og til at vise de nye lokaler frem. mvh. Lasse, indehaver af Odense Rygklinik

Kontakt

​Telefontider

Mandag til fredag: 07.30 – 15.00
Hvis ikke jeg tager telefonen er jeg igang med at behandle, læg en besked og jeg vender retur hurtigst muligt!

Sikker mail

Har du brug for at sende en sikker/krypteret mail?

Dette er nødvendigt hvis du ønsker at fremsende dokumenter som fx scanningsbilleder, forsikringspapirer eller journaler, hvor der fremgår personfølsomme oplysninger.

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Send sikker mail her!

​Altid ledig parkering lige ved klinikken!

Klinikken ligger i Hafniahus i Torvegade 1 på 4. sal midt i Odense C. Klinikken er placeret mellem den Katolske Kirke og Overgade, og lige ud for den nye letbanestation “Albani Torv”. Under den gamle Th. B. Thrigesgade finder du nu byens største parkeringskælder.

Parkeringskælderen under Th. B. Thrigesgade rummer over 1000 parkeringspladser, og der er direkte opgang fra opgangstårnene til Torvegade. Der er indkørsel til parkeringskælderen fra Nord, samt Syd og fra Nørregade og Odeon – du skal parkere ved opgang P21. Ønsker du at parkere i parkeringskælderen under Th. B. Thrigesgade, finder du nemmest klinikken ved at benytte opgang P21, hvor du kommer op ved den nye letbanestation “Albani Torv”. Indgangen til Torvegade 1, finder du over for Føtex på modsatte side af lebanesporene, lige ud for letbanestationen Albani Torv.

Alternativt er der nogle gratis parkeringspladser i Albanigade, Overgade og Nedergade. Dog begrænset parkering på mellem 45 min. – 2 timer.

Offentlig transport:

Banegården ligger 500 meter fra klinikken, hvor tog og rutebiler fra hele Fyn holder.

Du kan enten gå fra Banegården eller tage en bus tæt på klinikken.

Busserne der holder tættest på er ved Odense Politistation, hvor du så skal gå 200 meter af Overgade til Klinikken.

Dårligt gående:

Hvis du af en eller anden grund er dårligt gående, kan du anvende vores bagindgang til sygekørsel til Hafniahus. Du bliver kørt i bil til Adelgade 1, som du finder via Nedergade, Paaskestræde og Adelgade. Herfra, ved den katolske kirke, kører du ind i baggården til Hafniahus, gennem porten.

Ved indgangen er en sliske til kørestol mv., og herfra er der ca 15 meter at gå til elevatoren som fører dig op til Odense Rygklinik på 4. sal. Den som kører dig skal så finde parkeringsplads imens din behandling foregår