Akut tid

Akut opstået smerter kommer sjældent belejligt. Måske er du vågnet op med hold i nakken eller ryggen en morgen? Eller måske har lavet en forkert bevægelse og har fået pludseligt ondt? Bare rolig, der er hjælp at hente!

Det er muligt at booke tider via vores online booking, men kan du ikke finde en hurtig tid der, kan du kontakte os direkte via telefonen. Så gør vi alt hvad vi kan for at finde en hurtig tid til dig!
Ring eller send en sms til 40 82 64 92, så finder vi en tid hurtigst muligt.

Hvis du har prøvet at få et hold i ryggen eller nakken, så ved du også at man næsten vil gøre hvad som helst for at få lindret smerterne. Hos Odense Rygklinik ved vi, hvor kritisk det kan være når skader eller smerter opstår pludseligt og akut, det er aldrig belejligt.

Der afsættes dagligt tider i kalenderen til akut behandlinger som er reserveret særligt til de uheldige, som har akut opstået skader og smerter, som kræver en hurtig udredning og behandling. Selvom der ikke kan garantere en tid samme dag, vil vi altid forsøge at være fleksible, og som regel kan vi altid finde en tid til dig indenfor 24-48 timer.

Hvis ikke du kan finde en hurtig tid via onlinebookingen, bedes du ringe eller sende en sms til os på telefon 40 82 64 92