Lasse Mühlback Hansen

Autoriseret osteopat og fysioterapeut

Som osteopat og fysioterapeut er jeg uddannet til at behandle langt de fleste skader og problematikker som relatere sig til kroppens muskler, led, sener, bindevæv og organer. Nedenfor ses et udpluk af de hyppigste problematikker jeg ser her i klinikken.

Behandling af spædbørn

Lasse er udannet til at behandle en række af problematikker hos babyer og spædbørn.

Det er blandt andet problematikker som:

  • Nakke problemer
  • Skæve kranier
  • Reflux
  • Søvnproblemer
  • Kolik
  • Maveproblemer

Lasse Mühlback Hansen

Lasse er gift med Charlotte, som er sygeplejerske og sammen har de to børn. Lasse er født og opvokset i Nordsjælland (Helsingør), men er senere flyttet til Odense med sin kone og børn. Lasse har tidligere spillet tennis på det højeste niveau i Danmark, nemlig den danske elitedivision, samt spillet håndbold og landevejscykling på hyggeplan. 

Lasse er uddannet osteopat fra The International Academy of Osteopathy (Belgien) og BUCKS New University (England) samt autoriseret fysioterapeut fra fysioterapeutuddannelse UCC Nordsjælland. Som person brænder Lasse for at hjælpe mennesker, hvorfor han først uddannede sig fysioterapeut og senere til osteopat.

Den 5-årige osteopat uddannelse som overbygning på fysioterapeut uddannelse, har været med til at give Lasse en dybdegående viden om kroppen, kroppens funktioner og hvordan de forskellige systemer i kroppen påvirker hinanden. Som osteopat er Lasse nemlig specialist i at finde årsagen til lige netop din problematik og behandle denne.

Læs mere om osteopati her.

Lasse har hele sin karriere arbejdet som privatpraktiserende på forskellige privat klinikker rundt omkring i landet. Dette har medvirket til at give en bred erfaring indenfor behandling af langt de fleste typer af skader og smerter.

Rent fagligt har Lasse gennem sin karriere udviklet sine specialer, som er behandling af hovedpine, nakkesmerter, lændesmerter, bækkensmerter og øvrige rygrelaterede problematikker.

Som uddannet osteopat og igennem sin erhvervserfaring har Lasse behandlet problematikker og smerter i alle kroppen muskler, sener, led, bindevæv og organer, så der er en god chance for at Lasse også har set din skade før.

Odense Rygkliniks faglige værdier

Hos Odense Rygklinik lægger vi vægt på at give en meget grundig førstegangsundersøgelse, det giver os nemlig nok tid til at nå både samtale, undersøgelse og behandling allerede første gang du er på klinikken!

Dette indebærer at du som patient oplever, at der er en helt klar plan for dit behandlingsforløb, allerede fra førstekonsultationen af. Et almindeligt forløb hos, mig vil altid indeholde manuel behandling, da dette er mit speciale samt vejledning og evt. hjemmeøvelser.

Derudover er der fokus på, at du som patient får nogle redskaber med hjem, så du selv kan gøre noget for at fremskynde en bedring af dine smerter eller gener.

Dette kan fx indebære instruktion i øvelser, snak om vaner og fritidsaktiviteter/sport, indretning af arbejdsplads mm. Er dine smerter eller gener af længerevarende karakter, eller decideret kroniske rygsmerter, hjælper vi dig bedst muligt med at lindre symptomerne.

Hvis vi mod forventning ikke kan hjælpe dig, eller vi vurdere at osteopati ikke er relevant på det givne tidspunkt og/eller er den rette behandlingsform for dig, hjælper vi altid med at henvise til rette speciale eller videre udredning gennem egen læge.

Vi sender gerne journal uddrag fra dit forløb til din egen læge eller anden sundhedsfaglig person, for at du kan få det bedste forløb videre i sundhedsvæsenet. Vi sender dog aldrig noget videre uden dit samtykke.

Klinikken indgår derfor i kompetent dialog med andre fysioterapeuter, osteopater, andre autoriserede behandlere, din praktiserende læge, sygehus, kommune, samt jobcenter og arbejdsgiver, hvis du ønsker dette.

Vi ser frem til at se dig på klinikken!

På vegne af Odense Rygklinik

Lasse Mühlback Hansen

Osteopat DO. MSc.Ost M.D.O.

Autoriseret Fysioterapeut