Klinikken skifter adresse d. 23.10.2023!

Klinikken flytter ind sammen med "Multiatleten" på Faaborgvej 12, 5250 Odense SV. Det betyder bl.a. at det bliver langt nemmere for dig som er i bil, da der vil være gratis parkering lige ved klinikken. Vi ser meget frem til det nye samarbejde med Multiatleten, og til at vise de nye lokaler frem. mvh. Lasse, indehaver af Odense Rygklinik

Baby og spædbørn

​Det er vigtigt at komme godt fra start her i livet, specielt hvis man er en lille nyfødt baby. Dog starter ethvert liv med fødsel. En fødsel kan være en hård omgang for både mor og barn.

​Som osteopater er vi specielt uddanet til at behandler babyer og spædbørn, og mange af de komplikationer og gener der måtte opstå tidligt i de små nyfødtes liv. Børn er heldigvis bygget til at kunne klare en fødsel, og langt de fleste babyer klare sig igennem helt uden skrammer. Andre er dog ikke helt så heldige, hvilket kan medføre komplikationer eller problemer som oftest viser sig i dagene eller ugerne efter fødslen. Nogle af de hyppigste komplikationer efter fødsel hos nyfødte babyer er bl.a.

  • ​Skæve kranier
  • ​Udfordringer med at få amning til at fungere
  • ​For kort tungebånd
  • ​Baby sutter ikke rigtigt eller kraftigt nok til at stimulere produktion af modermælk
  • ​Nakke problemer hvilket ofte betyder at baby kun vil kigge til denne ene side
  • ​Maveproblemer
  • ​Uforklarlig gråd og kolik

Hos Odense Rygklinik ser vi hyppigt nyfødte og spædbørn med de problemstillinger som nævnt ovenfor. Vi har god erfaring med behandling af spædbørn, og oftest virker behandlingen bedre jo hurtigere vi går i gang. Vent derfor ikke for længe med tage kontakt til din osteopat hvis du/i oplever problemer eller udfordringer. Snak også gerne med jeres sundhedsplejerske eller egen læge for råd.

Book din tid allerede i dag, eller ring til os for uforpligtende snak om jeres udfordringer.​​