Ryghold

Odense Rygklinik – Osteopati & Fysioterapi har samarbejde med AOF Odense vedr. afholdelse af rygtræning på ryghold. Der er åben for tilmelding til vores ryghold via AOF Odenses hjemmeside. Der er mulighed for løbende tilmelding til holdene. Priser for det enkelte hold variere, afhængigt af antal mødegange og hvornår du tilmelder dig. Se priser på de enkelte hold via linket.

Holdet er for dig med længerevarende rygsmerter, som kræver vedligeholdende træning af din ryg. Du kan sagtens deltage på rygholdet selvom du har smerter. Øvelserne tilpasses den enkelte detalger, så alle kan være med, uanset niveau. Meld dig til, og opnå en bedre hverdag med færre smerter, bedre mobilitet og højere livskvalitet!

Hvert halve år, fra begyndelsen af januar og frem til juni samt fra september og frem til december, kan du deltage i rygtræning på hold for dit rygproblem. Rygtræning foregår på Faaborgvej 12B, 5250 odense sv ved Odense Rygkliniks lokaler.

Der vil være mulighed for løbende optagelse på holdene, som afvikles på små hold med 3-4 deltagere, og varer ca. 55 minutter pr. gang. 

Holdene afvikles som kombinerede fysiske og on-line hold, hvor du som deltager enten deltager hjemmefra på videokonsultation, og/eller fysisk med max. 4 deltagere fysisk i træningsrummene.

Inden start på holdtræningen vil vi gerne lave en vurdering af dig. Vurderingen kan foregå telefonisk eller fysisk på klinikken. Vurderingen skal hjælpe os med, at finde ud af om du kan deltage på hold eller ej, og i fald hvilket, der passer dig bedst. 

En undersøgelse foretages ud over holdtræningen og tilbydes for deltagere til 300 kr. Undersøgelsen kan kun bookes telefonisk på 40 82 64 92. Viser undersøgelsen, at du har et individuelt behandlingsbehov, ligger yderligere undersøgelse og denne behandling udover holdtræningen.

Du finder vores øvrige behandlingstakster her.

Ryghold med Rygtræning, dag, tidspunkt og sted

Der starter nye ryghold i august og januar, der er åben for tilmelding hos AOF Odense på dette link, hvor du også kan se hvilke dage og tidpunkter holdene afholdes. Det er muligt at melde sig til løbende.

Du skal selv medbringe træningsmåtte og elastik. En måtte og elastik kan købes billigt hos os ved fremmøde første gang, hvis ikke du har din egen.

På holdet vil du modtage undervisning af autoriseret fysioterapeut Jonas Ersted Jørgensen.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her, hvor der er åbent for tilmelding. Du ser også priser for holdene via linket. Der kan forekomme venteliste på nogle af holdene for fysisk træning, med mindre du vil være med hjemmefra on-line. Skulle der komme 3-4 deltagere opretter vi gerne et hold til dig på andre tidspunkter.

Alle holdene afvikles ca 15 gange, kun afbrudt af ferier og helligdage. Ring 93 93 77 37 eller send en mail til jonas@odenserygklinik.dk, for spørgsmål og samtale med Fysioterapeut Jonas Ersted Jørgensen vedrørende holdene, indhold og niveau mm.