Fysioterapeutisk massage

Vi er dedikerede til at hjælpe vores klienter med at opnå optimal bevægelsesfrihed og velvære gennem skræddersyet fysioterapeutisk massage. Vores fysioterapeut Jonas Ersted Jørgensen kombinerer avancerede teknikker med en holistisk tilgang, for at adressere en bred vifte af muskulære problemer og smerter.

Hos Odense Rygklinik kan du få fysioterapeutisk massage, ved Autoriseret fysioterapeut Jonas Ersted Jørgensen. 

Vi tilbyder forskellige typer fysioterapeutisk massage, der er designet til at imødekomme individuelle behov og målsætninger. Disse inkluderer:

Sportsmassage: Ideel til idrætsudøvere og aktive personer, sportsmassage fokuserer på at forbedre præstation, reducere risikoen for skader og fremme restitution efter træning eller konkurrence.

Dybdegående massage: Ved at målrette dybtliggende muskelspændinger og triggerpunkter hjælper dybdegående massage med at lindre smerte og øge din bevægelse og mobilitet.

Triggerpunktsmassage: Denne specialiserede massageform fokuserer på at løsne stramme muskelknuder (triggerpunkter), der kan forårsage refereret smerte og begrænset bevægelse.

Velvære massage: En afslappende massageform, som er god for dig som ønsker en mere velvære og en fornemmelse af afslappethed og ro i din krop. 

Fysioterapeutisk massage har en række positive effekter på kroppen, herunder:

Smertelindring: Ved at reducere muskelspænding og forbedre blodcirkulationen, kan fysioterapeutisk massage lindre både akutte og kroniske smerter.

Forbedret bevægelighed: Ved at løsne stramme muskler og forbedre fleksibiliteten, hjælper massage med at øge bevægeligheden i dine led og forbedre kroppens funktion.

Stressreduktion: Massage kan hjælpe med at reducere stressniveauet ved at fremme afslapning og frigive endorfiner, kroppens naturlige smertelindrings- og lykkehormoner.

Fremme kroppens helingsproces: Gennem øget blodcirkulation og lymfedrænage, kan massage hjælpe med at fremme kroppens naturlige helingsproces efter fx skader og muskuloskeletale smerter.

Book din fysioterapeutiske massage i dag

Uanset om du lider af kroniske smerter, er en aktiv idrætsudøver eller bare har brug for at genoplive kroppen, efter en travl dag, kan vores fysioterapeutiske massagebehandlinger tilbyde den lindring og restitution, du har brug for. Kontakt os i dag for at booke din næste session og begynde rejsen mod øget velvære og bevægelsesfrihed.