Praktisk information

Praktisk information

Odense Rygklinik er en specialiseret fysioterapi klinik, og vi fokuserer udelukkende på at behandle ryg-, bækken og nakke/skulder problemer, samt relaterede iskias- og nervesmerter. Vi er den eneste klinik i Odense, som udelukkende fokuserer på rygområdet. Vi vurderer at vi derfor kan give dig den bedste behandling for dit rygproblem, da vi kan bevare vores fokus her til gavn for dig.

Morten Topholm, som er tilknyttet fysioterapeut på Odense Rygklinik er blandt landets mest kompetente rygbehandlere, og har tæt på 20 års erfaring med udredning og behandling af ryg patienter. Morten er grundigt manuelt efteruddannede, og har en relevant videreuddannelse på Mastersniveau, ud over grunduddannelsen som fysioterapeut.

For at få en tid skal du ringe tlf: 40 82 64 92 til klinikken, hvor vi vil booke en tid til dig. Du kan også booke on-line via vores Online Booking system.

Til første konsultation skal du medbringe en evt. henvisning fra lægen, evt. operationsbeskrivelse, MR scanninger og andre lægelige relevante papirer. Du bedes altid medbringe dit sygesikringsbevis og første gang anvende det ved oprettelse af din journal. Du kan også bede din praktiserende læge vedhæfte oplysningerne i en henvisning, så vi har alle de relevante sundhedsfaglige oplysninger til dit behandlingsforløb – dermed kan vi bedst behandle dig.

Vi har lagner, så det behøver du ikke medbringe. Skal du til træningsinstruktion, beder vi dig om at have træningstøj og indesko på, og medbringe et lille håndklæde.

Sygehistorie ved nakkesmerter, eller øvrige rygproblemer

Klinikkens beliggenhed

Klinikken er beliggende i Odense Midtby bagved Odense Rådhus. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af klinikken, ligesom man kan blive kørt af pårørende eller med sygetransport helt til bagdøren. Der er så få meter til elevatoren. Man kører via Nedergade, Påskestræde til Adelgade, og ind i baggården ved Torvegade 1. Parkering finder du lettest i slutningen af Hjallelsevej/Albanigade, hvorfra der er få hundrede meter at gå til klinikken.

Pga. ombygningen af Thomas B. Thrigesgade er det nemmest at finde rundt med App’en “Odense Rundt” (se “Find os”) eller hjemmesiden (anvender du mobil/iPad – klik på “fortsæt til mobilvenlig hjemmeside”).

Klinikken har behagelige behandlingsrum med topmoderne behandlings- og træningsudstyr. Der er en lille træningssal til at blive instrueret i øvelser, ligesom vi råder over en større sal til rygtræning på små ryghold i træningssal. Der er plads til 4-6 deltagere på rygholdene, som foregår i samarbejde med AOF Odense.

Klinikken har både elevator og trappe til 3. Sal. Er du dårligt gående har vi også et indrettet handicaptoilet på 3. sal. Er du fysisk handicappet eller bevægelsesudfordret på anden vis, skal du medbringe hjælper. Alternativt skal du kunne forflytte dig selv til og fra briks, samt toilet.

Betaling

Du skal som udgangspunkt selv betale for behandlingen. Vi tager mod MobilePay, kontooverførsel og betaling via girokort. Vi tager ikke mod kontanter – klinikken er kontantløs. Du finder vores behandlingstakster her.

Uanset om du har en henvisning fra lægen eller ej, yder “Sygeforsikringen Danmark” tilskud til alle behandlinger og til træning. Tilskuddet fra “Sygeforsikringen Danmark” gives på autorisationsniveauet for alle praktiserende fysioterapeuter. Det kræver klinikken er underlagt Patientsikkerhedsstyrelsen regler, og tilmeldt som klinik – det er Odense Rygklinik.

Har du en sundhedsforsiking som dækker din behandlingen, skal du som udgangspunkt ligge ud for behandlingen, og selv indhente din refusion helt eller delvis. Vi afregner direkte med Skandia Lifeline, ellers ikke.

Ved for sent afbud efter 9:00 på behandlingsdagen, eller udeblivelse opkræves et gebyr på 295 kroner.

Logo Odense Rygklinik